Η HI LINE SHELL CE 0,4 mm και 0,5 mm κατασκευάζεται από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα, AISI 304L πάχους 0.4 και 0,5 mm. Έπειτα από μελέτη ετών η εταιρεία μας πρωτοπόρος στην Ευρώπη, εντάσσει στην ήδη πλούσια γκάμα της, την σειρά HI LINE SHELLCE 0,4 mm και 0,5 mm σε 2m μήκος, καμινάδα ρομποτικής συγκόλλησης, ευκολοτοποθετούμενη και με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Λίγες είναι οι επιχειρήσεις που μπορούν να καυχώνται ότι διαθέτουν έναν πλούτο εξαρτημάτων παρόμοιο με αυτά της σειράς HI LINE SHELLCE 0,4 mm και 0,5 mm και ασφαλώς καμιά επιχείρηση δεν μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση μόνωσης 25 mm πετροβάμβακα σε κοχύλι, 98kgr/m3 πυκνότητας.

Η επιβολή χρήση πάχους 0,5 mm, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό μανδύα, η αποκλειστική χρήση ανοξείδωτου αντιμαγνητικού χάλυβα, αντιπροσωπεύουν ποιοτικές επιλογές που στοχεύουν στην διασφάλιση της σωστής εφαρμογής συστημάτων απαγωγής καυσαερίων INOX. Σε κάθε στοιχείο τοποθετείται κολάρο ασφάλισης oring σιλικόνης και εσωτερική φλάντζα σιλικόνης φάρδους 12 mm με 3 πτυχές για την διασφάλιση τέλειας στεγανοποίησης στις συνδέσεις.

Η σειρά HI LINE SHELLCE 0,4 mm και 0,5 mm είναι σε θέση να διασφαλίσει τους μελετητές με απαιτήσεις, απλότητα, ταχύτητα συναρμολόγησης και τέλεια αισθητική, απαντώντας έτσι στις απαιτήσεις των τεχνικών εγκατάστασης.

Η μεγάλη προσπάθεια των μελετητών μας, κατέστησε την HI LINE SHELLCE 0,4 mm και 0,5 mm ένα επιτυχημένο προϊόν που εκτιμάται από τους μελετητές, μεταπωλητές και τεχνικούς εγκατάστασης.
H τεχνική Υπηρεσία μας, προσφέρει τη δυνατότητα διαστασιολόγησης και δημιουργίας σχεδίων συναρμολόγησης, σε πρεριβάλλον CAD, που πολύ άνετα μπορεί να υλοποιηθεί η επεξεργασία του μέσω οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σε αυτούς που ήδη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σειρές HI LINE SHELL CE 0,4 mm και 0,5 mm απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σε αυτούς που δεν τις γνωρίζουν περιμένουμε να μας δοκιμάσουν, δεν θα τους απογοητεύσουμε.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.