Η σειρά STEEL FIRE CE 0.4 mm και 0.5 mm με γκάμα στοιχείων μονού τοιχώματος εντάσσεται στην κορυφή των προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αγορά.
Κατασκευασμένα με εν ψυχρώ κάμψη ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304L, πάχους 0.4 mm και 0.5 mm. Τα γραμμικά στοιχεία συγκολλούνται σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα χωρίς την συμβολή υλικού με την τεχνική «μετωπιαίας σύνδεσης».
Ξεκινώντας από την ανάγκη δημιουργίας ενός απλού συστήματος και ταυτόχρονα ασφαλούς, η STEEL FIRE CE διαθέτει στα άκρα διαμορφώσεις αρσενικό / θηλυκό και ένα απλό θερμοανθεκτικό oring σιλικόνης, για την πλήρη στεγανοποίηση.
Η μέριμνα των λεπτομερειών και ο έλεγχος στη σειρά κάθε ξεχωριστού στοιχείου, καθιστούν τα στοιχεία STEEL FIRE CE από τα πιο αξιόπιστα συστήματα με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στην απαγωγή των προϊόντων καύσης.

Η STEEL FIRE CE είναι επίσης κατάλληλη για την εξαγωγή και ανταλλαγή του αέρα των χώρων, σαν κανάλια αερισμού - κλιματισμού.

Τα άκαμπτα στοιχεία μπορούν επίσης να προσαρμοστούν, χάρη στην γκάμα ιδιαιτέρων στοιχείων σύνδεσης, τόσο στις εύκαμπτες σειρές όσο και στις μονωμένες σειρές HI LINE CE, HI LINE PLUS CE, HI LINE SHELL CE και HI LINE CERAMIC CE.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.